Wednesday, August 13, 2008

Prvi prilog...

Ako se pitate

1. "Sta je to Black-Belt?

ili

2. "ko je to Vinko Simic"?

Evo odmah i odgovora.
Za pocetak, dacemo najosnovnije, najsazetije, odgovore na ova pitanja.
Ostalo - nesto kasnije, vrlo skoro...

1.
Black-Belt asocijacija je udruzenje za propagiranje, razvoj i usavrsavanje karate sporta i sportista, kao i drugih borilackih vestina, sa sedistem u Beogradu.

Udruzenje Black-Belt neguje, odrzava i razvija blisku sportsku saradnju sa mnogim klubovima u Srbiji, Evropi, ali i drugim delovima sveta.
Posebno uspesnu dugogodisnju saradnju Black-Belt i njegov predsednik, sensei Vinko Simic, imaju sa asocijacijom Martial Arts Hashi-o-Kai, kyoshi soshihan Žiko G. Bečanovića iz Subotice.

2.
Sensei Vinko Simic, nosilac crnog pojasa 5. Dan, dugogodisnji karate takmicar a kasnije i kao veteran, zatim internacionalni sudija, predsednik i osnivac "Black-Belt" Asocijacije.

Samo u poslednjih nekoliko godina, da pomenemo u najkracim crtama, Black-Belt i sensei Vinko Simic razvili su i prosirili uspesnu sportsku saradnju sa mnogim klubovima, karate i martial-arts organizacijama i pojedincima sirom Evrope i sveta.

Pomenucemo samo neka ucesca na turnirima i seminarma u drugim zemljama, kao sto su Ukrajina, Madjarska, Engleska, Skotska, Rumunija, Kanada, Sjedinjene Americke Drzave...

Za pocetak verujemo da je ovo dovoljno.
U kasnijim prilozima, koji ce uslediti ubrzo, bice vise podataka, slika i reci o raznim dogadjanjima, zanimljivostima, novostima, ali i o istoriji.

No comments:

S desna: V. Simic, T. Okuyama, Z. Becanovic

S desna: V. Simic, T. Okuyama, Z. Becanovic
majstori sa ucteljem

sa takmicenja u Notingemu

sa takmicenja u Notingemu
V. Simic u Londonu, posle takmicenja

U Londonu, predah posle takmicenja

U Londonu, predah posle takmicenja
V. Simic, London